2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
+31 6 55 18 80 11 info@nextgen-academy.nl

Wie ben ik?

 

Aangenaam!

Aangenaam kennis te maken, ik ben Desirée Westland. Als 4de generatie geboren in een bedrijfsfamilie. Mijn overgrootvader was handelaar op zee, maar door de komst van de Afsluitdijk moest hij, samen met zijn 2 broers, op zoek naar een andere inkomstenbron. Aangezien Huizer vissers al generaties lang in staat waren om hun waar voor een goede prijs te verkopen en er al een groothandel in kaas in Huizen gevestigd was, was de keuze voor de broers snel gemaakt. Op de bakfiets naar Limburg, van deur tot deur hun waar verkopen, ieder nog voor zijn eigen rekening.
Tot 14 januari 1936, de start van een van Nederlands grootste kaasbedrijven.

Als geen ander weet ik wat het is om onderdeel te zijn van een groot familiebedrijf en heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om vrij gelaten te worden in je studiekeuze, je loopbaan zelf uit te stippelen en rond je 24ste in eens te behoren tot een grote club aandeelhouders van een prachtig familiebedrijf. Maar wat betekent dat eigenlijk, wat wordt er van mij verwacht? Ben ik er wel klaar voor om deze verantwoordelijke rol op mij te nemen? Ben ik goed voorbereid of mis ik nog wat stukjes om deze puzzel compleet te maken? 

Hoe groot de familie ook is en hoe professioneel we ook zijn, ook wij hebben als familie en als familiebedrijf goede en minder goede perioden met elkaar afgewisseld. Ieder huisje heeft zijn kruisje, zo ook wij. Deze ervaringen neem ik één voor één mee in de NextGen Academy. Ik neem je graag mee op reis. Het is mijn missie om familiebedrijven te begeleiden in het creëren van een generatiebestendig familiebedrijf waarbij sterk verankerde waarden een stevig fundament vormen om het prachtige erfgoed verder op te bouwen. Hierbij is er ruimte voor elk individu, jong en oud, die samen één familie vormen.  

Verbinder tussen de familie

Mijn kracht ligt in het verbinden met en van mensen. Serieus waar nodig en met humor waar mogelijk, weet ik de juiste snaar te raken en een goede sfeer te creëren waarin een ieder zich op zijn gemak voelt en zich open durft te stellen voor wat komen gaat. 

Ik ben een open en puur persoon, die jouw familie, met al haar hoogtepunten en tragedies, voorop stelt. Luister goed naar wat jullie zeggen, leg de verbanden en kom tot de kern van de zaak. Mijn gedrevenheid en ondeugendheid zorgt ervoor dat jullie in beweging komen en jullie doel behalen. 

Wat je krijgt

De juiste expertise

 Als 4de generatie geboren in een bedrijfsfamilie, en hoe professioneel we ook zijn. Ook wij hebben als familie en als familiebedrijf goede en minder goede perioden met elkaar afgewisseld. Ieder huisje heeft zijn kruisje, zo ook wij. Deze ervaringen neem ik één voor één mee in de NextGen Academy

Een vertrouwd gezicht

Ik ben een open en puur persoon, die jouw familie, met al haar hoogtepunten en tragedies, voorop stelt. Luister goed naar wat jullie zeggen, leg de verbanden en kom tot de kern van de zaak. Mijn gedrevenheid en ondeugendheid zorgt ervoor dat jullie in beweging komen en jullie doel behalen. 

Een luisterend oor

Een familiekwestie kent geen one size fits all. Elke familie is anders, elke kwestie is anders, dus elke familiekwestie heeft een andere aanpak nodig. Een aanpak die zich laat leiden door luisteren, naar elk individu en naar jullie gezamenlijk. Door te luisteren naar onderliggende beweegredenen, boodschappen en emoties, ontdek ik patronen die de kern van het probleem raken en de oplossing in jullie zelfs naar boven haalt. 

Laten we samenwerken!

Altijd alleen op pad? Weet je soms niet meer hoe je als adviseur om moet gaan met de meervoudige betrokkenheid bij de familie?
Trek de stoute schoenen eens aan en neem eens contact met mij op dan kunnen we samen kijken hoe we samen op pad kunnen gaan. 

Share This